Brunhault logo

U de mensen, ik de keuken

Mijn inspiratie en de basis van mijn gerechten zijn seizoensgebonden groenten. De vele en pure smaken en mogelijkheden in bereidingswijzen maakt dat vlees en/of vis het ‘bijgerecht’ wordt van de groenten. Hierdoor maak ik het mogelijk dat iedereen aan tafel dezelfde smaken ervaart, wel of niet aangevuld met vlees of vis.

Zachtjes tikt de regen tegen het raam, brand de houtkachel weer regelmatig en staan de eerste stoofpotjes weer op het vuur. De herfst bladeren samen met de paddestoelen in het bos geven mij gelijk nieuwe inspiratie; mooie gerechten met gevogelte en paddenstoelen, stampotjes of warme peertjes. Heerlijke en gezellige opmaat richting de wintermaanden.

Inspiratie voor mooie opdrachten ontstaan dan in mijn hoofd en wil ik graag samen met u doornemen zodat een heerlijk menu voor het diner ontstaat. Natuurlijk houden we dan ook rekening met allergieën en diëten.

Op de avond zelf kom ik met alle ingrediënten van het menu en bijbehorend servies naar u toe. U heeft alleen de schone taak uw gasten uit te nodigen en de tafel te dekken met bestek en schitterende glazen.

3 gangen menu € 35,00 p.p.

4 gangen menu €40,00 p.p

Neem gerust contact met mij op

knop